Toivottavasti mahdollsimman moni ihminen näkisi tuon Al Goren dokumentin Epämiellyttävä totuus - herättää ainakin ajatuksia. Uskoisin, että jokainen joka tuon näkee, niin miettii pari kertaa, että meneekö töihin omalla autolla vai ottaako polkupyörän tai käyttää julkisia kulkuvälineitä.

Dokumentin alkupuolella Gore kertoi kouluajastaan ja kuudennen luokan maantiedon opettajastaan - tunnilla oli ollut maailmankartta seinällä ja eräs oppilas kysyi, että sopisiko nuo mantereet (Etelä-Amerikka ja Afrikka) yhteen, tähän opettaja oli vastannut, että ei mitenkään. Oppilaasta oli tullut narkomaani ja hulttio (Goren sanat) ja se opettaja on USAn nykyisen hallituksen tiedeasiantuntija - TODELLA HUOLESTUTTAVAA!

Gore näytti valokuvia Kilimandzarolta, Sveitsin ja Italian alpeilta sekä Pohjois-Amerikan jäätiköilta parikymmentä vuotta sitten ja nyt ja kaikkialla tilanne oli sama eli jäätiköt ovat häviämässä kiihtyvällä tahdilla - eikä jenkkien republikaanihallinto tee mitään. Yksi huolestuttavimpia skenaarioita meidän pohjoiseurooppalaisten kannalta on se, että jos golf-virta sammuu - se olisi seuraavan jääkauden alku pahimmillaan.

Vuoden 1988 presidentinvaalien aikaan George Bush sr. oli sanonut, että jos Gore valitaan, niin hukumme pöllöihin ja menetämme työmme, hän on hullu. Tähän voisi sanoa, että kyllä nuo isä ja poika Bush niitä hulluja ovat eikä Gore.

Eli seuraavana aamuna, kun lähdet töihin mieti kaksi kertaa millä menet!!!!!!!!!

Vielä on aikaa, mutta ei paljoa.

WWF:n sivuilta "Muuta tapojasi älä ilmastoa."