Ulkoministeri Ilkka Kanervan aikaansaama tekstarikohu vie suunnattoman (käsittämättömän) paljon media-aikaa.Olen itse sitä mieltä, että nämä eroottiset tanssijat haluavat, vain näin päästä julkisuuteen. Ilman "Iken tekstarien" julkaisua kukaan ei olisi koskaan kuullutkaan Johanna Tukiaisesta.

Johanna Tukiainen halusi tekstarit julkisuuteen juuri nyt varmasti siitä syystä, että halusi kivikauteen sijoittuvalle pornoleffalleen Uivelot julkisuutta...yllätys yllätys. En tiedä haluaako kukaan, joka on nähnyt tuon kyseisen leffan pätkiä YouTubesta, nähdä tuota.

"Iken" eroa vaaditaan, koska New Yorkin kuvernöörikin erosi. On se vähän eri juttu lähettää vain jotain tekstareita, kuin käyttää 50 000 dollaria hallinnon rahoja maksullisiin naisiin, kuten tuo kuvernööri Spitzer teki. "Iken" ei pidä erota, sillä mies on ensimmäinen ulkoministerimme, joka on uskaltanut arvostella Venäjän asioita (esim. viime keväinen Pronssisoturipatsas -kiista, jossa Kreml masinoi Nashi (Putin-nuoret)-ryhmän väkivaltaisia mielenosoituksia).

Kukaan ei edellenkään tietäisi, että kuka on Johanna Tukiainen ilman tätä "likasankojournalismia".

Johanna Tukiainen sanoi viime viikolla Iltalehdessä, että hänen Ruotsissa asuvat uskovaiset vanhempansa ovat järkyttyneitä noista tekstareista. Tuosta lausunnosta tulee mieleen se, etteikö uskovaiset vanhemmat sitten ole yhtään järkyttyneitä tyttärensä  ammatinvalinnan suhteen... no ei kai sitten. Kai eroottinen tanssija on sitten ihan normaali ammatti, myös kaikille uskovaisille.