Otsikon kysymykseen vastaan itse, että Burma. Myanmar nimi on vain sotilasjuntan (vallankaappaajien) haluama, ei maan oikea nimi.
Maassa on meneillään hirveä katastrofi ja silti juntta järjestää vaalit perustuslaista (oman valtansa pönkittämisestä). Humaanitääristä apua otetaan jo vastaan, mutta ulkomaalaisia avustustyöntekijöitä ei päästetä maahan, vaikka itsellä ei ole resursseja jakaa apua sitä tarvitseville.
Mahtaakohan se apu edes mennä apua tarvitseville, vaan jääkö se juntan omaan käyttöön? Silloin kun munkit protestoivat Yangoonissa (Rangoon) oli kyllä sotilaat esillä, mutta nyt kun heitä tarvittaisiin ketään ei näy uutiskuvissa.
Toivottavasti suomalainen media käyttäisi edelleen maasta nimeä Burma!


Ps: Suomalainen poliitikko hämmästyttää jälleen. Nyt on asialla Keskustan eduskuntaryhmän puheenjohtaja kiukaislainen maanviljelijä Timo Kalli. Kalli oli kertonut TV1:n A-studiossa, että hän tietää rikkovansa lakia, kun ei paljasta mistä hänen vaalirahoituksensa on peräisin. Kallin mukaan hän on kuitenkin asiasta vastuussa vain äänestäjilleen - tyypillistä keskustalaista toimintaa, jossa avioero on pahempi "rikos" kuin yhteisten rahojen käyttö.
Kallin 56 000 euron vaalibudjetti tuli suurimmalta osalta yhdeltä yritykseltä... Kalli on (tai ainakin on ollut) Satamaidon hallituksen puheenjohtaja...pitäisikö tästä laskea yhteen 1+1!
llkka Kanervan tekstiviestikohu on paljon pienempi asia, kuin tämä Timo Kallin "lain rikkominen".